Inschrijven voor wedstrijden tijdens de Stadstriathlon Weert verlopen via de inschrijfmodule van de NTB. In onderstaand overzicht is per wedstrijd weergegeven waar u zich dient in te schrijven.

Zaterdag 12 juni 2021

Het programma is nog niet bekend! Check regelmatig deze pagina voor de laatste updates.

Zondag 13 juni 2021

Nog nooit een Triathlon gedaan? Doe dan mee. Voor elke IRONKID wacht aan de finish een mooi certificaat, medaillon en T shirt. Daarnaast is er voor elke leeftijdscategorie een podiumplaats voor de 1e plaats, 2e plaats en 3e plaats voor de jongens en meisjes. Een geweldig moment. You’re an IRONKID!

Als je in 2020 8 jaar wordt kun je al meedoen. Geen helm? Geen nood. De organisatie zorgt voor veilige, goedgekeurde fietshelmen. Ook krijg je van de organisatie een chip die je na je finish weer moet inleveren. Deze chip registreert je wedstrijdtijden.

Wil je meedoen aan meer IRONKIDS wedstrijden? Kijk dan voor meer informatie op www.ironkidslimburg.nl.

Het programma is nog niet bekend! Check regelmatig deze pagina voor de laatste updates.

Informatie omtrent inschrijvingen

Op basis van de inschrijving worden, indien noodzakelijk, daglicentie kosten in rekening gebracht (indien niet in bezit van Atleten-, Aspiranten-, KNZB-, KNWU of Atletiekunie-licentie). De hoogte van de licentie is afhankelijk van de afstand: €8,00 voor Sprint/Kwart.

Een NTB-L licentie is geen Atletenlicentie! Voor aspiranten en ouder-kind wordt geen afdracht van daglicentie in rekening gebracht.

Per startgroep kunnen maximaal 200 atleten starten om de veiligheid van de deelnemers te garanderen. Indien een startgroep vol is, worden nieuwe inschrijvingen toegevoegd aan een wachtlijst. Mocht een deelnemer zich afmelden, dan wordt het startnummer doorgegeven aan de eerste persoon op de wachtlijst. Deze persoon zal per e-mail een bevestiging ontvangen. Dit is mogelijk tot dat de inschrijving sluit, op 31 mei 2021.

Afmeldprocedure

Na breed en intens overleg heeft het bestuur van Stichting Stadstriathlon Weert besloten
om de 2020-editie te annuleren. Betreffende het inschrijfgeld zal de stichting een besluit nemen met betrekking tot
restitutie dat op 1 juni naar u zal worden gecommuniceerd. Verdere informatie hierover
ontvangt u dus op 1 juni.

Voorwaarden inschrijvingen

Voor alle inschrijvingen voor de Stadstriathlon Weert zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

  1. Je inschrijving is pas definitief op het moment dat de iDeal betaling of automatische incasso is voltooid (automatische incasso zal ca. 2 weken voorafgaand aan het evenement plaatsvinden).
  2. Je recht op een startplaats vervalt als je je startbewijs niet 30 minuten voor de start van de wedstrijd hebt afgehaald bij het inschrijfbureau.
  3. Je startplaats is persoonlijk en kan niet worden overgedragen aan een andere deelnemer.
  4. Bij annulering van het evenement door onvoorziene omstandigheden heb je géén recht op restitutie van het inschrijfgeld.
  5. Stichting Stadstriathlon Weert hanteert het reglement van de NTB. Het reglement is te vinden op NTB.nl – Reglementen.