Inschrijven voor wedstrijden tijdens de Stadstriathlon Weert verlopen via www.inschrijven.nl. In onderstaand overzicht is per wedstrijd weergegeven waar u zich dient in te schrijven.

De Inschrijvingen voor 2018 zijn nog niet geopend. Media december zullen wij meer informatie publiceren omtrent het inschrijven.

Vrijdag 8 juni 2018

WedstrijdInschrijfgeldInschrijven via:

Zaterdag 9 juni 2018

WedstrijdInschrijfgeldInschrijven via:

Zondag 10 juni 2018

WedstrijdInschrijfgeldInschrijven via:

Informatie omtrent inschrijvingen

Op basis van de inschrijving worden, indien noodzakelijk, daglicentie kosten in rekening gebracht (indien niet in bezit van Atleten-, Aspiranten-, KNZB- of KNWU- licentie). De hoogte van de licentie is afhankelijk van de afstand: €3,00 voor mini, €7,75 voor Sprint/Kwart, €9,00 voor OD.

Een NTB L licentie is geen Atletenlicentie! Voor aspiranten en ouder-kind wordt geen afdracht van daglicentie in rekening gebracht.

Per startgroep kunnen maximaal 200 atleten starten om de veiligheid van de deelnemers te garanderen. Indien een startgroep vol is, worden nieuwe inschrijvingen toegevoegd aan een wachtlijst. Mocht een deelnemer zich afmelden, dan wordt het startnummer gegeven aan de eerste persoon op de wachtlijst. Deze persoon zal per e-mail een bevestiging ontvangen.

Procedure afmelden

Afmeldingen voor deelname aan de Stadstriathlon Weert 2017 gelden de volgende procedure:

  • Afmelding geschiedt via het inschrijfbureau (zie ‘contact‘), wij proberen uw afmelding binnen 5 werkdagen te verwerken.
  • Voor afmeldingen ontvangen voor 08-03-2018 (3 maanden) worden €5,00 administratiekosten in rekening gebracht.
  • Voor afmeldingen ontvangen voor 08-05-2018 (1 maand) wordt 50% van het inschrijfbedrag in rekening gebracht.
  • Voor afmeldingen ontvangen vanaf 08-05-2018 hebben geen recht van restitutie.

Voorwaarden inschrijvingen

Voor alle inschrijvingen voor de Stadstriathlon Weert zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

  1. Je inschrijving is pas definitief op het moment dat automatische incasso is voltooid (ca. 2 weken voorafgaand aan het evenement).
  2. Je recht op een startplaats vervalt als je je startbewijs niet 30 minuten voor de start van de wedstrijd hebt afgehaald bij het inschrijfbureau.
  3. Je startplaats is persoonlijk en kan niet worden overgedragen aan een andere deelnemer.
  4. Bij annulering van het evenement door onvoorziene omstandigheden heb je geen recht op restitutie van het inschrijfgeld.
  5. Stichting Stadstriathlon Weert hanteert het reglement van de NTB. Het reglement is te vinden op NTB.nl – Reglementen.