Op 8, 9 en 10 juni doen ruim 3.000 atleten, groot en klein, mee aan de Stadstriathlon in Weert. Een sportspektakel dat elk jaar weer groter wordt.. Een evenement dat zonder vrijwilligers niet kan bestaan. Zeker met het EK van 2019 in het vooruitzicht dat dan in Weert plaatsvindt. Wij zoeken daarom nog meer vrijwilligers.

De Stadstriathlon Weert is dit jaar voor de negende keer in de binnenstad van Weert (Bassin) en bij het Blauwe Meertje. Vrijdag 8 juni staat in het teken van de scholieren triathlon. Op zaterdag 9 juni laten recreanten en teams hun ren-, fiets- en zwemprestaties zien. En op zondag 10 juni zijn de topwedstrijden waar professionele triatleten aan deelnemen. Deze laatste dag heeft internationaal allure.

Niet alleen veel sporters, ook veel vrijwilligers zijn deze dagen op de been. Bij oversteekplaatsen, als verkeersregelaar, bij drink- en eetposten, de finish, dopingcontroles en de huldigingsceremonie. Maar ook eerder gaan de handen al uit de mouwen tijdens de opbouw van het evenement en daarna tijdens de afbouw.

De vrijwilligersposten zijn nu nog niet allemaal bemand. We kunnen dus nog hulp gebruiken. Als vrijwilliger kun je rekenen op goede inhoudelijke begeleiding, een financiƫle vergoeding voor jouw vereniging of club, een lunch, drinken, een warme maaltijd en een Stadstriathlon T-shirt. Maar het allerbelangrijkste is de onvergetelijke ervaring. Je levert tenslotte een bijdrage aan het grootste sportevenement van Weert.

Schrijf je hier in als vrijwilliger van de Stadstriathlon Weert.