Beste vrijwilliger,

Nog een paar nachtjes slapen en dan zijn we volop bezig met de Europese Kampioenschappen Triathlon in Weert.
Het is altijd een geweldige klus om zo’n grote groep vrijwilligers te plannen maar het is mede door u ons weer gelukt. De vooruitzichten van het weer zijn ook prima dus we kunnen er met zijn allen een geweldig feest van maken.
Daar we ons realiseren dat niet iedereen even gemakkelijk kan omgaan met internet waar ons geautomatiseerd planningsysteem mijnrooster.nl op staat, willen wij u erop attenderen dat het altijd mogelijk is om even binnen te lopen in ons huis voor de vrijwilliger gelegen aan de Nazarethsteeg te Weert.
Mochten er hier nog vragen over zijn, dan vernemen we die uiteraard graag. U kunt ons altijd mailen via [email protected] 

Wij verzoeken alle vrijwilligers om zich een half uur voor de geplande tijd te melden bij de blokhut van scouting st Maarten te Weert, Nazarethsteeg 27 (open in Google Maps). Hier krijg je dan je lunchpakket en je T-shirt.
Voor de life guards geld de aparte afspraak dat deze zich 1 uur van te voren melden bij het blauwe meertje. Zij krijgen hier het lunchpakket en het T-shirt.
Voor alle vrijwilligers geld: vanaf 16.30 uur zal er doorlopend een warme maaltijd worden geserveerd in het vrijwilligershome.

Alvast ontzettend bedankt voor jullie tijd en inspanning tijdens dit groots sportspectakel! Zonder jullie is dit alles niet mogelijk.