Wij weten als geen ander hoe waardevol vrijwilligers zijn! Vanuit de organisatie van de Boels Ladies Tour is de vraag gekomen om hun te helpen. Net als de Stadstriathlon Weert is de Boels Ladies Tour in Weert opzoek naar enthousiaste en gedreven vrijwilligers en verkeersregelaars.

Wat is de Boels Ladies Tour

De Boels Ladies Tour, waarvoor Weert op 31 augustus a.s. etappeplaats is. Hoe fantastisch zou het zijn om ook hier vrijwilliger/verkeersregelaar te kunnen zijn? En… wie wil niet oog in oog staan met onze eigen toprensters als Annemiek van Vleuten, Anne van der Breggen en Marianne Vos en dat hier in Weert?! Daarover gaat deze brief.

De Boels Ladies Tour, genaamd naar de hoofdsponsor Boels rental, is een 6-daagse wielerwedstrijd door Nederland waaraan de absolute top op het gebied van dameswielrennen all over the world aan de start verschijnt. Dit jaar wordt de 21ste editie van deze tour verreden. De start is op 28 augustus in Arnhem en de 6 daagse eindigt op 2 september in Roosendaal. Voor meer info zie de website: www.hollandladiestour.nl

Een gedetailleerde uitleg van de Boels Ladies Tour incl. programma is te lezen in deze brief.

Belangstellenden zich aanmelden via het e-mailadres [email protected]