Photo: Henk Roemen

De wedstrijd Recreatief Kwart voor zowel dames als heren zit helemaal vol. Wilt u toch deelnemen aan de Stadstriathlon Weert? Er zijn nog verschillende inschrijfmogelijkheden voor de Recreatief Sprint op zaterdag 10 juni, de Agegroup sprint en Agegroup OD. De Agegroup wedstrijden vinden beide op zondag 11 juni plaats.

De Agegroup OD is een vergelijkbare wedstrijd als de Recreatief Kwart. Alleen de zwemafstand is langer. De zwemafstand is namelijk 1.500 meter in plaats van 1.000 meter bij de Recreatief Kwart. Daarnaast starten de Agegroup wedstrijden middels een heuse strandstart. Er wordt namelijk gezwommen in het Blauwe Meertje. Alle informatie over het begrip ‘Agegroupers’ vindt u hier.

Ligt uw voorkeur toch echt bij de Recreatief Kwart op de zaterdag? Dan kunt u zich aanmelden voor de wachtlijst. Stuur een e-mail naar [email protected] met uw NAW-gegevens en de wedstrijd waarvoor u zich op de wachtlijst wilt laten plaatsen. Vervolgens wordt u geïnformeerd over uw positie op de wachtlijst. Zodra er plaatsen op de startlijst vrijkomen worden deze, op volgorde van binnenkomst, opgenomen met aanmeldingen uit de wachtlijst.