Weert, 26 maart 2023 – AT-Automation B.V. kondigt met trots aan dat het Stadstriathlon Weert voor de komende vier jaar zal sponsoren. Hierdoor draagt het evenement voortaan de naam “AT-Automation Stadstriathlon Weert”.

Passie voor triathlonsport

“De beslissing om de triathlon te sponsoren komt voort uit mijn passie voor de sport. Ik zie treffende overeenkomsten tussen de triathlon en het ondernemerschap. Een gedegen voorbereiding en vastberadenheid zijn essentieel, maar het vermogen om tegenslagen te overwinnen en vast te houden aan een helder doel, maken het verschil”, aldus Ard Triepels, algemeen directeur van AT-Automation.

Master your growth

“De sponsoring van Stadstriathlon Weert weerspiegelt niet alleen onze passie voor de sport, maar sluit ook naadloos aan bij onze filosofie”, vervolgt Triepels.

AT-Automation is een industriële automatiseerder voor bedrijven in de maakindustrie. Het bedrijf ontwerpt, bouwt en programmeert productiemachines en helpt klanten efficiënter te produceren. Daarnaast krijgen klanten op basis van data beter inzicht in het eigen productieproces om zo het optimale resultaat te behalen.

Triepels benadrukt: “We maken onze klanten slimmer door het visualiseren van de juiste data en door middel van softwaretrainingen. Zo krijgen ze zelf meer grip en beter inzicht in hun productieproces en kunnen ze slimmere keuzes maken. We helpen ze groeien, terwijl ze eigenaarschap houden over hun proces. Die filosofie vangen we met onze pay-off ‘Master your growth’. Ofwel, verantwoordelijk zijn en blijven voor je eigen prestaties. Een filosofie die in lijn ligt met de mentaliteit van succesvolle triatleten: grenzen verleggen en jezelf continu blijven ontwikkelen om het optimale resultaat te behalen.”

Naast het ondersteunen van bedrijven in de maakindustrie, zet AT-Automation zich ook in voor maatschappelijke initiatieven, zoals het sponsoren van het damesteam van Basketbal Academie Limburg (BAL) in Weert en het ondersteunen van lokale verenigingen.

De triathlonsport in Weert

De sponsoring van Stadstriathlon Weert draagt bij aan de ambitieuze doelen van de wedstrijdorganisatie om de triathlonsport in Weert verder te laten groeien. Wilfried Weekers, voorzitter van Stadstriathlon Weert, streeft ernaar om met de organisatie het wedstrijdprogramma aanzienlijk verder uit te breiden. Dit ambitieuze doel vergt aanzienlijke organisatorische inspanningen en wordt jaarlijks gesteund door honderden vrijwilligers uit het Weerter verenigingsleven!

Evenement details

De AT-Automation Stadstriathlon Weert vindt plaats op zaterdag 8 en zondag 9 juni. De inschrijvingen zijn reeds geopend, iedereen die de uitdaging aan wil gaan wordt uitgenodigd om deel te nemen. Voor meer informatie over de AT-Automation Stadstriathlon Weert en inschrijvingen, kunt u terecht op https://stadstriathlonweert.nl/.

Op zaterdag 29 en zondag 30 juni vindt de AT-Automation City Ocean plaats bij het nieuwe outdoor strand van het Blauwe Meertje. Dit evenement is voor nationale en internationale lifesaving teams, waarbij dit jaar voor het eerst de Ocean run voor iedereen toegankelijk is. De inschrijving voor deze wedstrijd gaat per 1 april open. Meer info op https://cityoceanweert.com