Zoals vorig jaar is het wederom mogelijk om je bedrijf te laten vertegenwoordigen in de Stadstriathlon Weert en wel op vrijdag 9 juni. In een zelf samengesteld team ga je de strijd aan met andere bedrijven!

Op vrijdagavond 9 juni wordt er in een zelf samengesteld team van 3 personen gestreden om het beste triathlon team van regio Weert te worden! Je kunt je als bedrijf opgeven om in estafettevorm of in de vorm van een relay mee te doen aan deze bedrijvencompetitie.

OPTIE 1 – Team Relay :
Eén voor één legt je teamgenoot zijn/haar mini triathlon af, waarna hij/zij de volgende deelnemer aantikt om ook alle drie de onderdelen af te leggen en ten slotte de derde deelnemer.

OPTIE 2 – Bedrijven Trio’s : 
Blinkt één van je collega’s echt uit in zwemmen of één van de andere twee triathlon onderdelen? Dan kun je er voor kiezen om 3x dezelfde discipline uit te oefenen. In dat geval legt Teamgenoot 1 zijn/haar zwemonderdeel af, waarna Teamgenoot 2 zijn/haar fietsonderdeel aflegt en Teamgenoot 3 zijn/haar looponderdeel aflegt. Na deze mini triathlon start dezelfde zwemmer weer met zijn/haar onderdeel, waarna de fietser weer voor de tweede maal zijn/haar rondje fietst en Teamgenoot 3, de loper, wederom zijn/haar rondje rent. Tot alle onderdelen 3x zijn afgelegd.

De bedrijvencompetitie is een spannende en compacte wedstrijd in hartje Weert. De volgorde van de onderdelen en de bijbehorende afstanden zijn als volgt:

TijdWedstrijd
swimming
biking
running
Type wedstrijd
19:00Bedrijvencompetitie2005.0001.500Niet-stayerwedstrijd

Meer informatie
Elk bedrijf strijdt onder een teamnaam. Bijvoorbeeld je bedrijfsnaam of een andere ludieke teamnaam. Zorg er ook voor dat je team goed zichtbaar is met herkenbare teamkleding. Supporters zijn natuurlijk ook onmisbaar! Elk team ontvangt drie startnummers, fietssticker, helmsticker en MyLaps tijdsregistratie-chip.

Het parcours
Hieronder zijn de verschillende onderdelen van de bedrijvencompetitie in kaart gebracht. Te beginnen met één zwemronde van 200 meter in de passantenhaven, gevolgd door één fietsronde van 5 kilometer langs de Zuid-Willemsvaart richting de sluis en weer terug richting de Stadsbrug. Het derde onderdeel is 1,5 km lopen. Het loopparcours gaat via de Kasteelsingel, langs de Hameij en via de Jan v/d Croonstraat terug naar het Bassin.

Inschrijven
Meedoen aan de bedrijvencompetitie kost €150,- per team. Je mag hiervoor met je bedrijf of vereniging meedoen aan een leuke en spannende competitie en steunt hiermee ook nog eens Stichting Stadstriathlon Weert en haar toekomstplannen! Inschrijven is heel gemakkelijk, check: Inschrijven > zoek naar Bedrijvencompetitie bij vrijdag 9 juni en klik op inschrijven.nl