Gedurende de Stadstriathlon Weert 2019 vinden er verschillende triathlonwedstrijden plaats op het Bassin, tribunes zijn vrij toegankelijk! Alle parkeerplaatsen in de binnenstad zijn bereikbaar gedurende het weekend. Het is mogelijk dat de bereikbaarheid tijdens het weekend niet optimaal zal zijn, volg daarom onderstaande aanwijzingen.

Omwondenden Stadstriathlon Weert
Foto: Weert de Gekste

Wegafsluitingen

Onderstaande figuren geven u een overzicht van alle afgesloten wegen.
Plan uw reis via Google Maps of volg de aanwijzingen hieronder.

Vanuit België (Bocholt/Neerpelt)

Op de Kempenweg slaat u linksaf de Tracheeweg op, aan het eind slaat u links af de Geuzendijk (richting Budel). Bij de rotonde neemt u de eerste afslag (rechtsaf) en rijdt de Randweg-Oost op. U rijdt de Randweg-Oost af tot aan de Rijksweg A2 en slaat rechtsaf de oprit op voor de A2, richting Weert/Maastricht. Vervolg met de bewegwijzering ‘vanuit Eindhoven’.

Vanuit Eindhoven

Bij afrit 38 (Weert-Noord) neemt u de afrit en slaat rechtsaf de Eindhovenseweg op. U rijdt deze weg af tot aan de eerste rotonde. Op deze rotonde slaat u rechtsaf (1e afslag) Ringbaan-Noord op (richting Boshoven).

Vervolg met de bewegwijzering ‘vanuit Nederweert’.

Vanuit Nederweert

In Weert vervolgt u uw weg richting ‘Ring Noord West’. Bij de eerste rotonde (turborotonde) gaat u rechtdoor (2e afslag), volg wederom ‘Ring Noord West’.

Bij de eerste verkeerslichten gaat u rechtdoor, richting Ringbaan-West. Op de tweede rotonde slaat u linksaf (3e afslag) de Basculeweg op. Na 75m slaat u rechtsaf de Straevenweg op. Op de Straevenweg slaat u na 100m linksaf de Parallelweg op. Vervolg uw route op de Parallelweg en volg ‘P-route centrum’.

Vanuit Roermond/Stramproy/België (Kinrooi)

Volg reguliere ANWB routeborden richting ‘P-route Centrum’.

Parkeren

Parkeren in het centrum van Weert langs de weg is op zondag gratis. In de parkeergarages dient u op zondag wel te betalen, dit geldt ook voor het parkeerterrein van Q-park aan de Parallelweg. U kunt het beste de P-route volgen op de ANWB-borden. Extra parkeergelegenheid is er op het evenemententerrein bij het kanaal op Centrum-Noord. Kijk voor alle parkeergelegenheden van de gemeente Weert op www.weert.nl/parkeren.